Future plans

29.9.16 Thea A 6 Comments

*This post is only in Danish*
Bomber jacket from Nelly

I dag skal vi snakke om fremtiden, arbejde og det med ikke at være sikker på hvad man vil, når man bliver ældre. Jeg vil nemlig gerne indrømme, at jeg stadig ikke er sikker på, hvad jeg vil arbejde med i fremtiden, men jeg prøver så vidt muligt ikke at stresse over det for ikke at komme til at vælge det forkerte, hvilket jeg tror, der er mange unge der glemmer. Det er så enormt vigtigt, at hvis man er i tvivl om hvad man vil, at man giver sig selv tid til at træffe det rigtige valg, for arbejde bliver jo en stor del af ens liv, så det handler om at lave noget man elsker.

Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig. Om jeg så ender som fotograf, butiksejer, fuldtidsblogger eller noget andet, er jeg stadig i tvivl om. Men jeg er typen som godt kan lide at have en masse ansvar, arbejde dag og nat for det jeg tror på, og ikke mindst elsker jeg alle udfordringerne, der følger med som selvstændig. Når jeg en dag finder ud af præcis hvad jeg vil, er I selvfølgelig de første der får noget at vide, don’t worry!

Læs også: Birthday Q&A

Nu vi taler om emnet arbejde, kan jeg varmt anbefale hjemmesiden Engelbert Strauss hvis nogle af jer er på udkig efter nyt arbejdstøj. De har nemlig et stort udvalg af alt fra tjenerforklæder til kliniktøj og jeg kunne blive ved! Udover arbejdstøj sælger de blandt andet også tøj til havearbejde, ting til DIY-projekter og basis tøj som denne vildt lækre (og billige) t-shirt – selvfølgelig med stretch så den er behagelig at have på hele dagen lang.

Jeg er vildt nysgerrig efter at høre, om I har et arbejde? Hvis ikke, hvad drømmer I så om at blive? Skriv endelig en kommentar!

6 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!