Birthday Q&A

3.7.16 Thea A 2 Comments


Godmorgen mine skønne. I dag vil jeg dele et mere personligt indlæg med jer, fordi det er min fødselsdag i dag, wuhu! Hele min familie kommer snart over, så jeg er stået tidligt op for at skrive dette indlæg til jer. I har nok allerede gættet det, men det er et 'lær mig at kende' indlæg hvor jeg besvarer en masse spørgsmål. Enjoy!

Hvad er dit drømmerejsemål og hvorfor?
Som I ved, vil jeg gerne rejse hele verden rundt, men hvis jeg skulle vælge mit drømmerejsemål må det være til Spanien. Jeg er helt overbevist om, det er et vildt spændende og smukt land, og nu skal jeg jo også snart have spansk på A niveau på gymnasiet, så det ville være helt perfekt.

Hvad er dit favoritmærke/designer og hvorfor?
Mit favoritmærke må være H&M. Det er der størstedelen af mit tøj kommer fra, og jeg elsker at deres tøj ikke er vildt dyrt, men stadig i god kvalitet. Min favoritdesigner må være Michael Kors, jeg elsker hans enkle og moderne stil, og jeg er især vild med hans udvalg af tasker.

Hvem var den sidste du skrev til og hvad skrev du?
Den sidste jeg skrev til, var min bedsteveninde Camilla. Jeg skrev: "Hmm den er svær! Men tror bedst jeg kan lide den første" til nogle billeder hun sendte, jeg skulle vælge imellem.

Hvilke er dine favorit butikker på nettet?
You guessed it, på førstepladsen ligger Nelly. Jeg elsker den hjemmeside, fordi de altid har noget super flot tøj, og altid gode tilbud. Inden jeg køber noget fra Nelly, tjekker jeg altid først om Rabble.dk har nogle rabatter, for der er altid penge at spare. Efter Nelly, må min favorit være Asos, som også har et stort udvalg af det lækreste tøj, jeg bruger igen Rabble, som samler alle de bedste rabatkoder til vores fordel. Sidst men ikke mindst er H&M en af mine yndlings webshops. Kender I det når man er ude og shoppe, og ser på noget tøj og kommer hjem og fortryder man ikke fik det købt? Det gør jeg, og der har H&M altså været en lifesaver! Rabble har også rabatkoder til H&M, som I kan finde lige her.

Hvad ville du ønske du var bedre til?
Jeg ville ønske, jeg var bedre til ikke at overtænke alting. Det tager meget af min energi, og det gør at jeg er bange for at springe ud i nye ting. Det er noget, jeg arbejder meget på, men jeg føler også jeg bliver bedre hver dag til ikke at overtænke. Hvis I har nogle tips til ikke at overtænke, må I meget gerne lægge en kommentar. Husk at I også kan skrive en anonym kommentar, hvis I foretrækker det.

Hvad er din livret?
Den er godt nok svær! Jeg har ikke én favorit, men jeg er hel vild med tacos, pastaretter og pitabrød. Hvis kinesisk mad tæller med, er det også en af mine favoritter!

Hvad ville du gøre hvis du vandt 1 million kroner i lotto?
Jeg ville først og fremmest tage ud og rejse med min familie. Resten af pengene ville jeg nok bare gemme til fremtiden (hus, bil, drømme). Jeg ville ønske, jeg var et stort nok menneske til at give nogle af pengene til nødhjælp, men for at være ærlig, tror jeg ikke jeg ville kunne gøre det, hvis jeg stod med pengene i hånden, desværre.

Hvilken tv-serie eller film ville du ønske var dit liv?
Jeg er vild med serien Unforgettable, og det ville være så spændende hvis det var mit liv. Jeg elsker udfordringer og at opklare sager. Mange kender ikke til serien Unforgettable, og det er så ærgerligt for jeg elsker den, og kan kun anbefale den til jer!

Hvilken by har du allermest lyst til at bo i resten af dit liv?
Det ville uden tvivl være lækkert at bo i Barcelona eller London, men jeg ved nu ikke, om det bliver en mulighed når jeg bliver ældre, men jeg håber!

Hvilke sange går på repeat på Spotify hos dig akkurat nu?
Jeg er helt vild med gruppen Fifth Harmony, og deres nye sang All In My Head (Flex) er mit jam her til sommer.

2 kommentarer:

 1. Happy birthday, you look gorgeous in that all black ootd.
  Xo, Christianne
  Http://simplychristianne.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Christianne!

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!