Thank you!

7.6.16 Thea A 12 CommentsHej mine skønne. Jeg følte lige for at dele en oplevelse og mine tanker med jer, helt causal som i "gamle dage" på min blog. I går fik jeg svar fra en hjemmeside, som jeg virkelig havde håbet at få et samarbejde med, men blev desværre afvist, fordi jeg ikke havde følgere nok, hvilket jo er helt fair, men det gjorde mig alligevel lidt ked af det. Det lyder nok dumt for jer, men når jeg virkelig tror på noget, og bruger meget tid på det, som jeg jo gør med bloggen her, kan det at blive "afvist" godt ramme mig hårdt.

Jeg har tænkt mere over det i dag, og det gik op for mig, hvor dum jeg var at lade sådan en lille ting ødelægge min dag. Jeg gik derfor herind i mit lille univers, og svarede på nogle kommentare fra jer, og der gik det op for mig, at det vigtigste er, at I er her for mig, og at jeg er "god nok" for jer som læser med. Jeg er virkelig så evigt taknemmelig for jer, og I er min største motivation til at arbejde videre efter mine små nederlag. Inden indlægget bliver for langt, må jeg hellere stoppe her, men igen, I betyder så sindsygt meget for mig. Kram herfra

Just sharing a little story about "not having followers enough" and realizing that it honestly doesn't mean anything to me as long as you guys are reading and think I'm good enough. Feel free to google translate it if you want the whole story. I love you and thank you for reading my blog. Lots of love.

12 kommentarer:

 1. This is wonderful!

  xo

  www.dylanasuarez.com

  SvarSlet
 2. It is so easy to let brands passing on working with you impact you. I've definitely gotten the "not enough followers" reasoning before too and, like you, was brought down by it. I also try to remember that the reason I started blogging is to connect with other people and as long as that continues to happen my blog is a success and I'm happy.

  SvarSlet
  Svar
  1. This is so true, thank you for the amazing comment Kasie! ♡

   Slet
 3. I also felt the same way when i started but like your said about us. Just keep writing and your followers will grow.
  Xo, Christianne
  Http://simplychristianne.com

  SvarSlet
 4. Sometimes it's easy to feel down, but keep at it and your followers and influence will grow :)
  xo
  Siffat
  http://icingandglitter.com

  SvarSlet
 5. I really love this post, so relate able! x

  adelelydia.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Super skønt at høre, at du formåede at vende det negative til noget godt :-)
  Dejlig søndag til dig!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for du læser med og god søndag til dig også! :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!