I'm obsessed

24.3.16 Thea A 7 Comments

Hola chicas! Påske betyder ferie, og ferie betyder netshopping - I kender mig jo, haha! Der er intet bedre end at have ferie, så man bare kan slappe af og som det bedste, være sammen med sin familie og venner.  Jeg har selvfølgelig også her i ferien været ved at finde lidt påske favoritter, og hvem ved, måske er der også gemt lidt lækre rabatter i dette indlæg? Lad os komme i gang!

Nelly.com
Hvor ville den første bare være fin til en fest her i påsken! Lace-up er min yndlings trend her i 2016 næstefter farven nude, jeg har på fornemmelsen det bliver et rigtig godt år i fashion verden. Jeg er også vild med 2'eren, fordi den ser så let og behagelig ud, og så er farven lige mig! Nike toppen har efterhånden været på min ønskeliste en del tid, fordi den er så enkel og stadig chick, I really wouldn't mind wearing!! En af grundene til jeg elsker Nelly så højt er, de altid har nogle fede kampagner. I går havde de en masse lækkert tøj til kun 100 kr, og i dag har de 24% rabat på designer favoritter. Kan I forresten huske, da jeg fortalte jer om Rabble.dk? Jeg er stadig stor fan af siden, fordi de har så mange lækre rabatter bl.a. til Nelly, som I kan finde lige her.

Miinto.dk


Jeg kendte faktisk ikke Miinto, før jeg så, at man på Rabble.dk kan få rabatter derfra, så blev jeg selvfølgelig nysgerrig, og fandt ud af det er en rigtig lækker hjemmeside. De har alt som en webshop skal have (trøjer, kjoler, accessories osv.), men jeg har valgt at sætte fokus på deres covers, fordi de har så mange fine! Jeg er især vild med det første, og synes det er så fedt med marble effekten, årh hvor vil jeg gerne eje det! Du kan finde rabatkoder til Miinto lige her, der er massere penge at spare!

Zalando.dk


Nude heels are always a yes! Jeg går i rigtig meget sort tøj, så for at bryde mønstret, er det super flot med et par nude hæle. Jeg ville ikke have noget imod at eje dem alle tre, men især det første par er jeg helt forelsket i!  *hjerter i øjnene emoji* Zalando er en fantastisk hjemmeside, men jeg har også indtrykket af, de tit har de lidt dyrere varer, så derfor tjekker jeg altid, om der er nogle gyldige rabatkoder, inden jeg køber noget derfra. For rabatkoder ved I nok allerede min favorit hjemmeside er Rabble.dk, og de har selvfølgelig også rabatkoder til Zalando, bl.a. kan du få op til 70% rabat på deres udsalg, lige her.
Hvad synes I, om de ting jeg har fundet?
Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk
Indeholder affiliate links

7 kommentarer:

 1. De covers er bare så møg fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun give dig ret! :)

   Slet
 2. De covers du har fundet er virkelig fede og fine.
  Er også helt vild med hælene, og den farve du har valgt dem i. :)

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, du må også have en dejlig dag! :)

   Slet
 3. Forresten kan man følge dig på bloglovin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige pt. nogle problemer med min bloglovin, fordi den ikke vil opdatere, når jeg poster nye indlæg, men når jeg får det til at virke, skal jeg nok lige svare tilbage. Knus. :)

   Slet
  2. Hej Kathrine! Jeg har fået løst problemet nu, så hvis du har lyst, kan du følge mig på bloglovin' lige her: https://www.bloglovin.com/blogs/hola-thea-14723433 ♡

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!