I wanna go to:

1.3.16 Thea A 4 Comments

Godaften mine sødeste. Jeg elsker jo at rejse, så det var oplagt, der skulle komme rejseindlæg op på bloggen - og flere er på vej! Jeg er ved at være godt træt af Danmark og det konstant kolde vejr.. Tidligere i dag fortalte min mor mig, at der måske kommer sne i morgen, ugh! Lad os drømme os væk til mere fantastiske steder, og glemme lidt om hvor vi i virkeligheden befinder os. Let's go!

1. Spain
Jeg har altid gerne ville til Spanien, og efter jeg er begyndt at gå til spansk, har jeg haft endnu mere lyst til at tage afsted. Jeg forestiller mig det smukkeste land, med mange farverige bygninger og spændende historie. Se lige billedet altså! Så snart muligheden er der, tager jeg til Spanien!

2. Greece
Jeg har faktisk været i Grækenland en gang før, og jeg forelskede mig fuldstændig i landet! Der er bare så flot, og jeg kan kun drømme mig tilbage til den mest fantastiske uge i Grækenland, årh..

3. Maldives
holiday, vacation, water
Den skulle jo komme, haha! Jeg vil som mange andre også gerne til Maldiverne. Engang i sommers skulle jeg selvfølgelig lige se en video derfra, og så var jeg ellers solgt. Så romantisk og drømmeagtigt - hvis nogen har lyst til at tage til Maldiverne med mig, så sig endelig til, haha.

Hvor går din drømmerejse til? Og hvorfor lige der?

4 kommentarer:

 1. Super lækre steder! Jeg har været i Barcelona(der hvor det første billede er fra ;)) i vinterfeiren. Det var så dejligt at komme lidt væk :)

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig! Tak for din kommentar :)

   Slet
 2. super fedt indlæg
  Jeg ville tilbage til USA der er så lækkert eller til thailand
  hav en dejlig dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Thea! Du må også have en rigtig dejlig søndag. :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!