My most popular posts in 2015

3.1.16 Thea A 0 Comments

Hej mine kære. Det er slet ikke til at forstå, at jeg startede bloggen her i 2015. Jeg har i 2015 fokuseret meget på at få bloggen ud i verden, og få layoutet på plads, da jeg selv har designet bloggen, hvilket jeg er ret stolt af, da jeg ikke ligefrem er ekspert i HTML-koder. Der er virkelig sket en masse med bloggen allerede, og jeg glæder mig meget til, at arbejde mere med bloggen i forhåbentligt mange flere år fremadrettet.

Men bloggen ville jo ikke være noget uden jer, mine sødeste læsere. Og i dag vil jeg dele nogle af de indlæg I bedst har kunne lide, så I kan genlæse, eller få læst de indlæg I ikke har fået læst, hvis I har lyst.
Croissants
Et indlæg, som jeg tilfældigt fandt på i en weekend, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle spise til morgenmad - ret skørt ikke? Jeg havde aldrig regnet med indlægget fik så meget succes som det viste sig at få, og jeg er så beæret og taknemmelig for I læser med.

Contour Palette l Hola Thea Blog
Jeg er stor fan af contouring, og det viste sig også I var! Jeg er typen som næsten ikke har noget makeup på i hverdagen, et mærkeligt fact om mig er, jeg ikke bruger mascara i hverdagen, og det er altså de færreste piger der går i 9'ene og ikke bruger mascara, haha. Grunden er, jeg virkelig ikke er et A-mennekse! Jeg vil hellere sove lidt længere, end at bruge tid på at lægge makeup, så jeg har kun det mest nødvendige makeup på i hverdagen.

Jeg kan tydeligt huske, da jeg lavede dette indlæg. Jeg var så stolt af de billeder jeg tog af mine negle, at jeg bare måtte dele dem med jer, haha. Jeg har altid elsket at have fine negle, det er en af de små ting i hverdagen, der bare gør dagen bedre, hvis jeg f.eks. har en dårlig dag, kan jeg altid kigge på mine negle og tænke, "I det mindste er mine negle on fleek".

Jeg blev inspireret til at lave dette indlæg, da jeg så en anden blogger, der havde lavet sin egen liste, og synes det var en sjov måde, man som blogger kan få sine læsere, til at lære en bedre at kende. Jeg har senere lavet en part to, som I kan læse lige her 25 things that makes me happy #2.

Mit indlæg om juleønske idéer er også blevet set mange gange. Jeg er ret stolt af præcis det indlæg, da jeg brugte uendelig lang tid på at lave denne collage, men det endte også med at være den flotteste collage jeg indtil videre har lavet, haha.

Jeg vil igen takke jer mange gange for altid at læse med, og jeg glæder mig til en masse nye indlæg og oplevelser med bloggen i 2016!

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!