Ting du skal gøre denne jul

1.12.15 Thea A 0 Comments

Hej mine piger. Jeg synes stadig det er vildt at tænke på, det er den 1. december i dag, og endnu vildere at tænke over, der ikke er lang tid til juleaften og ikke mindst nytårsaften. Jeg håber I får en rigtig dejlig jul, jeg vil i hvert fald gøre alt, for vi sammen kan finde på noget hyggeligt. Jeg starter her med 7 ting, som du simpelthen ikke kan undvære, for at få den perfekte jul. Hvis I har nogle ønsker til jule indlæg må I endelig også skrive en kommentar. Yours truly, Thea. ♡

1. Få fat i et juletræ
Det er altså bare ikke rigtig jul uden et juletræ! Det behøver ikke være et, der fylder hele dit værelse, man kan jo altid få et lille et, som kan stå i et hjørne. Husk også at pynte det!
2. Lav en ønskeliste
Både for din egen skyld, og dem der skal give dig gaver. Der er ikke noget værre end at få spørgsmålet "Hvad ønsker du dig?" uden at have et svar og bare står.. æhh?

3. Julebag
Det er bare en del af julen, og så er det jo også vildt hyggeligt og sjovt!
4. Se en julefilm
Julefilm med ens venner og familie er noget af det aller hyggeligste ved julen, uden tvivl.

5. Hør julemusik
Intet får mig i julestemning som julemusik, og hvis du ikke allerede har lavet en jule playliste på spotify, er det altså nu du skal til at lave en - go!

6. Jule shopping!
Her taler jeg både om gaver til andre.. Og selvfølgelig lidt til dig selv!

7. Hænge alverdens lyskæder op!
En af mine favorit ting i julen, jeg elsker alt lys og nu har man en undskyldning for at hænge lyskæder op i hele ens hus, yass.

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!