Ting jeg ikke kan

18.11.15 Thea A 2 Comments

1 Synge. Selvom jeg elsker at synge, må jeg ærligt indrømme, at det ikke lyder så godt, som jeg ville ønske det gjorde, når jeg står i badet og skråler Ariana Grande sange.

2 Regne. Selvfølgelig kan jeg lidt basis regning, men matematik har jeg aldrig rigtig formået at forstå, desværre.

3. Mobilspil. Af en eller anden grund er jeg dårlig til alt, hvad der hedder spil på mobilen, og jeg bliver altid så sur, at jeg afinstallere appen dagen efter.

4. Håropsætning! Hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne komme i skole med det smukkeste opsat prinsesse hår, men sandheden er, det bedste jeg kan lave er en fletning, som selvfølgelig sidder i siden, så jeg kan se, hvad jeg har gang i.

5. Lave seje boldtriks. Jo, jeg har da lært lidt, da jeg gik til gymnastik, men nu kan man altså bare ikke bruge det at kunne kaste en bold, gå i spagat og derefter gribe bolden igen til så meget, når man står midt i idrætsundervisningen, og skal se ud som om man ved, hvad man har gang i, i en fodboldkamp, hmm.

6. Gå i meget høje hæle. Jeg kan øve i flere dage og stadig ligne bambi på glatis, øv.

7. Multitaske. Jeg er en af de mennesker, som ikke fungere til f.eks. at lave lektier med musik eller læse mens tv'et er tændt, så det udsagn om alle piger kan multitaske, er hermed modbevist, undskyld ladies.

Er der nogen, der kan genkende sig selv i nogle af disse ting?

2 kommentarer:

 1. Er godtnok heller ikke den bedste til at multitaske;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt jeg ikke er den eneste! Tak fordi du læser med. :)
   - Thea.

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!