Praktik - man., tir. og ons.

30.9.15 Thea A 0 Comments

Læs anden del af min praktik uge HER

Hej mine dejligste. Jeg har tænkt mig under hele praktik at holde jer opdateret, da jeg selv synes, det er sjovt at høre, hvordan det er gået for andre. For ikke hver dag at spamme jer og bloggen med praktik indlæg, laver jeg mandag, tirsdag og onsdag samlet i et indlæg og torsdag og fredag i et andet. Anyways let's get started!


Mandag:
Jeg mødte klokken 09:00 og fik hilst på dem der arbejder der, de var forresten vildt søde. Så fra omkring kl. 09:05-11:00 ordnede jeg blomster (fjernede de nederste blade på blomsterne, klippede enderne skæve og puttede dem i vaser). Derefter satte jeg forskellige små blomster i vaser (hurra for jord under neglene). Så havde jeg en halv times pause, helt alene.. Det var vildt mærkeligt, når jeg jo er vant til folkeskolen, hvor der er mange mennesker og larm i frikvarterende. Efter pausen satte jeg igen blomster i vaser, og efter det fejede jeg i hele butikken. Fra ca, 15:30-16:00 bukkede jeg nogle gaveæske kasser, de skulle bruge, og fik derefter lov til at få fri! Normalt skal jeg være der 09:00-17:30, det bliver nogle lange dage.


Tirsdag:

Århh mine ben er trætte, efter at have stået op en hel dag! Det er mærkeligt for i går kunne jeg ikke mærke noget, men det kan jeg i dag, øv! Anyways i dag har jeg været ved at ordne blomster, som i går, derefter fik jeg lov til at lave nogle små bårebuketter, hvilket jeg nærmest brugte hele dagen på, haha ej. Da jeg var færdig fejede jeg lidt og efter det skulle jeg skære nogle kort ud, hvilket jeg var overraskende god til - måske mit sjulte talent? Det bliver så godt at komme i seng i aften, jeg glæder mig allerede!


Onsdag:

Gæt hvem der har lavet sin første rigtige buket? Yes, u guessed it! Det gjorde jeg selvfølgelig, og jeg var faktisk ret god til det, når man tænker på det var første gang jeg gjorde det, for nej.. Man skal ikke bare tage nogle flotte blomster og "sætte dem tilfældigt sammen" nej, der er en helt speciel taktik, haha. Ellers startede dagen ud med en omgang blomster der skulle ordnes som altid, bagefter fejede jeg (gulvet skinner snart helt!) og derefter lavede jeg mine første blomster buketter. Alt i alt har det været en super god dag.


0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!